LUMANARI FEL DE FEL…:)

Pare simplu sa faci lumanari, uneori asa si este. Daca incalzesti parafina, torni in matrita si tai fitilul, atunci e simplu. Mai greu, dar mult mai frumos, este sa creezi modele, sa le gandesti, sa ti le imaginezi, sa te trezesti dimineata si sa sari ca ars cu gandul la o noua idee. Nu stiu cati apreciaza sau cati fac diferenta intre lumanarile chinezesti si lumanarile facute de noi, dar as vrea ca la un moment dat sa se spuna si la noi “Nu mai vreau chinezarii!” si nu “Ok, sunt mai ietine, ce daca sunt din parafina care miroase ingrozitor, ce daca se topeste inainte s-o aprinzi…e ieftina!”. Ma rog, asta este o alta poveste…o sa ma desfasor in alt capitol…:). Acum vreau sa vorbesc despre lucrurile care-mi plac si care-mi dau o stare de bine: lumanarile mele! :)

A devenit o mare pasiune si modul in care imi exprim cel mai bine starile si sentimentele. Si, da, poate suna a cliseu, dar chiar simt nevoia sa ofer binele si frumosul din trairile mele.

Nu-mi place sa fac lumanari in serie, sa torn si iar sa torn, sa fac aproape mecanic un lucru care nu-mi aduce mari satisfactii. Pentru suflet, cel putin…Dar am ales un drum, asa ca…punem osul la treaba! :)

Printre sute de iepurasi si oua de Paste imi strecor, insa, un timp al meu si doar al meu, in care apartin doar creatiilor mele. Atunci e timpul meu…si lumea mea…

Si va ofer, cu drag,… o parte din ea! :)

 

1661986_421080447995118_2062996694_n cats63058_666121843443987_1923782431_nbuchetcale2rosa5trandlaleacosul jjj


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to LUMANARI FEL DE FEL…:)

  1. irina says:

    Multe dintre nazuintele tale sunt frumoase, sper, atata doar sper, ca ele sa fie percepute si intelese de cat mai multi dintre prietenii (si nu numai) tai! Oricat de greu ar fi drumul acesta, niciodata sa nu renunti la el. Te defineste pur si simplu! Succes in continuare si iti doresc toate satisfactiile din lume!

    • ilumanari.ro says:

      Multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu vom renunta niciodata la visele noastre, oricat de greu ar fi! Pana la urma, suntem tauri, nu? ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>